Services

Services die worden beheerd en gecontroleerd 

Het is belangrijk om iemand te hebben die uitsluitend gericht is op uw behoeften als het gaat om managed hosting. We ondersteunen bedrijven van elke omvang met een verscheidenheid aan beheerservices die de hele infrastructuurstack omvatten. Als je voor KBO DATA kiest, wordt er een Accountmanager aan je account toegewezen, samen met een team van technische engineers. Door deze persoonlijke touch houden we onze klanten tevreden. Bekijk in de onderstaande secties wat we te bieden hebben op het gebied van managed services.

Beheer van platforms en servers
Al onze diensten worden volledig beheerd. Er zijn add-ons beschikbaar om u te helpen uw infrastructuur beter te beheren.

een uitgebreid systeem van bescherming
Uw oplossing moet worden ontworpen met het oog op beveiliging, aangezien dit de basis vormt voor een effectieve en betrouwbare oplossing.

Superieur, schaalbaar en altijd up-and-running, een beheerd netwerk. De netwerkprestaties van KBO DATA  zijn de beste in de branche.

data center services BBO Data

Wij beheren onze technologie

Onze cloudplatforms ondersteunen een breed scala aan webtechnologieën en ons deskundige personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. 24/7/365.

Om oplossingen te ontwerpen die op uw bedrijf zijn toegesneden, heeft u iemand nodig die de tijd neemt om naar uw behoeften te luisteren. Om kritieke problemen te identificeren en onderlinge systeemafhankelijkheden te begrijpen, werken onze teams op transparante wijze aan het analyseren van uw bestaande platforms en oplossingen.

Al onze webhostingplannen worden op bestelling gemaakt. We kunnen u helpen met al uw hostingbehoeften, inclusief noodherstel, offsite back-ups en meer. We kunnen ons aanbod uitbreiden. Je betaalt hierdoor alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuwe service, kan het verplaatsen van al uw gegevens naar een nieuwe host het meest ontmoedigende deel van het proces zijn. We willen dat het voor u zo eenvoudig mogelijk is.

Een service waar de meeste webhosts een forse vergoeding voor vragen, wij bieden onze klanten gratis migratie naar KBO DATA-servers aan.

Naast het samenstellen van oplossingen, overleggen en beheren we deze bij KBO DATA regelmatig. We werken zo veel of zo weinig als u wilt met u samen aan de planning en implementatie van uw infrastructuur.

Om eventuele prestatieproblemen op te sporen, houdt ons accountmanagementteam uw voortgang nauwlettend in de gaten. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u op onze hulp rekenen. Meer middelen zijn niet altijd de beste oplossing. Soms is het beter om de infrastructuur te optimaliseren zodat deze met een bepaalde app kan werken.

Webcaching, databasecaching en code-optimalisatie zijn enkele van de gebieden waarop we ons richten.

We zijn ons er ook van bewust dat eisen in de loop van de tijd veranderen, dus de oplossing moet flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan uw veranderende eisen.