Over ons

Wij zijn uw go-to-experts in de cloud

Als het gaat om het kiezen van een webhost, vragen potentiële klanten ons regelmatig hoe KBO Data zich onderscheidt van andere webhostingproviders. Het antwoord is onze vastberadenheid om onze kernactiviteiten in de volgende richtingen te sturen: verbeterde klascultuur, de beste hostingarchitectuur en een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.

Uitzonderlijke klantenservice

Waar onze klanten constant commentaar op geven als hen wordt gevraagd waarom ze voor KBO hebben gekozen, is ons serviceniveau. Met KBO Data krijg je een monteur aan de lijn die je kan helpen bij het oplossen van je probleem.

Al onze medewerkers gaan voor elke klant tot het uiterste, ongeacht de grootte van het bedrijf, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je eigen bedrijf.

Wij reageren binnen 24 uur op aanbiedingen. Als je een krap budget hebt, is KBO Data het eerste hostingbedrijf dat je moet overwegen voor een prijsvergelijking.

Accreditaties en certificeringen

U moet de geschiedenis en accreditaties van het bedrijf bekijken bij het maken van een shortlist voor uw volgende cloudhostingproject.

KBO Data heeft hard gewerkt om de integriteit van extern gecontroleerde certificeringen in ISO 27001 (Informatiebeveiliging), ISO 27017 (Cloudbeveiliging) en ISO9001 (Managementsystemen) te waarborgen. PCI-DSS-compliance, Cyber Essentials Plus-certificering en deelname aan het G-Cloud 12-framework door de overheid behoren tot onze prestaties.